HTML

Lúúúzer

Világ lúzerei egyesüljetek. Vagy mi. Egyébként úgyse sikerül, mert LÚZEREK VAGYUNK. VÁZZEG!
Ha úgy érzed meg kell osztanod valami lúzerságot a nagyvilággal idebátran:
luuuzerblog@gmail.com

Értem?!

Friss, ropogós cuccos

Linkblog

Lúzer kiscsitrik

Lúzer Júzer 2010.09.03. 10:00

Jóreggelt!

 

Nahát, elég régen sikerült iderittyenteni dolgokat, de mostanában hirtelen annyi midnen történt, hogy óvazzeg. Szépen majd sorjában ide is fog kerülni, csak hogy megmaradjon az utókornak. :D

Íme.

Szóval a lúzer kiscicák úgy gondolták, hogy milyen poén lopni. Aztán mikor jól elkapták öket, akkor azt már nem tartották poénnak az elkényeztetett csitrik, hogy bizony be lettek fenyítve elzárással meg hasonlókkal.
Itt jön képbe a másik nagy lúzer. A család ügyvédje. Aki meg megyarázza, hogy rendezett családi körülmény, nincs anyagi gond, büntetlen előélet stb. stb.
Hát csesszed meg, cimbora. Akkor majd legközelebb, mikor mondjuk összerugdosnak hordában egy kallert a buszon, vagy megszúrkálnak egy taxist, mert az milyen poén, na akkor mit fogsz mondani, baszod?!

Lúzer kiscsajok.
Lúzer szülők.
Lúzer ügyvéd.

És a jogvédő lúzerek is elmehetnének inkább gombát szedni....

Címkék: ügyvéd szülő kiscsaj lúzer

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://luzer.blog.hu/api/trackback/id/tr302268438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása