HTML

Lúúúzer

Világ lúzerei egyesüljetek. Vagy mi. Egyébként úgyse sikerül, mert LÚZEREK VAGYUNK. VÁZZEG!
Ha úgy érzed meg kell osztanod valami lúzerságot a nagyvilággal idebátran:
luuuzerblog@gmail.com

Értem?!

Friss, ropogós cuccos

Linkblog

Legnagyobb lúzer

Lúzer Júzer 2013.02.06. 18:50

Egyelőre úgy néz ki, hogy én vagyok az, mert indítok egy ultimate fikázóblogot, erre aztán meg nem csinálom, meg nem is nagyon nézi senki se. :D Meglehetősen vicces. :P

Címkék: lúzer

Szólj hozzá!

Lúzer energialobbik

Lúzer Júzer 2010.09.03. 12:00

Ilyen is van.

Én ezt nem hiszem el.
Most komolyan. Mi értelme van annak, hogy szándékosan visszatartják ezt az egészet? Tudom: drága.

És?

Na majd az milyen drága lesz, amikor egyszercsak, de tényleg "egyszercsak", el fog fogyni az összes olaj meg szén meg miegyéb, aztán lesz itt majd nemulass. Kb. úgy fog kinézni itt minden, mint a Fallout-ban.
Akkor majd semmi nem lesz drága. Mos miért nem tudjá belefektetni az energialobbik a kazal pénzt ebbe az "új" dologba? Megtarthatnák a hatalmuk. Stabilan. De hát nekik az nem kell. Vagy nemtudom. Nem értem én ezt. Franciák is megfúrják, mert nekik van sok atom, amibe beleöltek egy kazal pénzt. Hádde kinemszarja le. Lúzerek azok is. Sose lesz itt jólét. Csak világvége meg mindmeghalunk.

Címkék: franciák lúzer energialobbi

Szólj hozzá!

Lúzer kiscsitrik

Lúzer Júzer 2010.09.03. 10:00

Jóreggelt!

 

Nahát, elég régen sikerült iderittyenteni dolgokat, de mostanában hirtelen annyi midnen történt, hogy óvazzeg. Szépen majd sorjában ide is fog kerülni, csak hogy megmaradjon az utókornak. :D

Íme.

Szóval a lúzer kiscicák úgy gondolták, hogy milyen poén lopni. Aztán mikor jól elkapták öket, akkor azt már nem tartották poénnak az elkényeztetett csitrik, hogy bizony be lettek fenyítve elzárással meg hasonlókkal.
Itt jön képbe a másik nagy lúzer. A család ügyvédje. Aki meg megyarázza, hogy rendezett családi körülmény, nincs anyagi gond, büntetlen előélet stb. stb.
Hát csesszed meg, cimbora. Akkor majd legközelebb, mikor mondjuk összerugdosnak hordában egy kallert a buszon, vagy megszúrkálnak egy taxist, mert az milyen poén, na akkor mit fogsz mondani, baszod?!

Lúzer kiscsajok.
Lúzer szülők.
Lúzer ügyvéd.

És a jogvédő lúzerek is elmehetnének inkább gombát szedni....

Címkék: ügyvéd szülő kiscsaj lúzer

Szólj hozzá!

Jenki lúúúzer

Lúzer Júzer 2009.09.22. 23:00

Tehetséges ember.
Erre szokták ugye mondani, hogy aki hülye haljon meg. Persze sokan úgy gondolják, hogy jaj, ez durva, és hát jajdekár érte. Na, akkor elmondom: nem kár. A nőciért -esetleg- kár, hogy végig kellett néznie. De legalább valsz soha többet nem nyúl fegyverhez. Remélhetőleg.

Persze, aki összejön ilyen szerencsétlen lúzerral, az maga is egy lúzer valahol.

hehe.

Címkék: amerika fegyver lúzer

Szólj hozzá!

Élet

Lúzer Júzer 2009.07.04. 13:24

Na.

Hávazzeg. Ti mind akkora lúzerek vagytok, hogy na. Nézem, hogy milyen cimkéket kéne itt a blognak adni, hogy még véletlen se olvassa senki, mert az milyen lúzer dolog már, erre ezt látom:

666
A Sátán az Élet. LOL.

 

 

Címkék: élet 666

Szólj hozzá!